|
Czy ufacie Serwisom aukcyjnym |
| Autor |
Wiadomość |
sikorek
|
Wysłany: 2009-08-17, 22:28
|
|
|
| ja osobiscie ufam serwisom aukcyjnym, poniewaz nie mam powodow, aby tego nie robic. No ale czesto jednym ufam bardziej niz drugim |
_________________ Never back down!!! |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 2009-08-17, 23:42
|
|
|
| sikorek, a co sprawia, że jednym ufasz bardziej? |
|
|
|
 |
madmaciek
nonstop24.pl
|
Wysłany: 2009-11-13, 23:33
|
|
|
witam admin.
fajnie by bylo jakbys troszke bardzie wypromowal swoje forum wtedy pojawilo by sie wiecej opini innych uzytkownikow.
moze warto pogadac z innymi portalami aukcyjnymi czy nie zgodzili by sie na wymiane linkow reklamowych na swoich stronach, napewno odwaza sie tylko te uciwe portale bo takie forum moze byc dla nich zagrozeniem ale ci ktorzy uciwie podchodza do sprawy chetnie by sie pojawili u ciebie z reklama i odwrotnie umiescili by reklame twojego forum na swoje stronie.
Pozdrowionka |
_________________ nonstop24.pl |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 2009-11-14, 21:41
|
|
|
myslalem o tym ale nie wiem czy to przejdzie :) pisalem juz z jednym serwisiem i jakos nie byli zachwyceni do tego np 1000licytacji.pl grozilo mi sadem za posty umieszczone na tym forum bo nie chcialem udostepnic adresow IP piszacych i przyczepili sie tez do jednego z tematow postu ktory znalazl sie w google zaraz pod adresem ich strony
na kazdy portal mozna cos napisac i tak naprawde nie wazne czy jest w pelni legalny czy tez nie znajdzie sie ten ktory poczuje sie oszukany bo w reklamie byl laptop za 2zl a on juz stracil 200zl i jeszcze nie wygral... |
|
|
|
 |
madmaciek
nonstop24.pl
|
Wysłany: 2009-11-15, 16:47
|
|
|
Witam.
hmm troche masz racji ale myske ze jest to do zalatwienia trzeba by ustalic z gory konkretny regulamin no i napewno musialbys pilnowac tego forum, mam na mysli kontrolowanie tresci tego forum.
a moze calkowicie zakaza uzywania nazw portali aukcyjnych oraz wyrazow naprowadzajacych na nazwy portali, wiem to ciezko upilnowac ale kilka razy bys kogos usunal i po sprawie |
_________________ nonstop24.pl |
|
|
|
 |
Chriso
|
Wysłany: 2009-11-15, 23:19
|
|
|
| madmaciek napisał/a: | no i napewno musialbys pilnowac tego forum, mam na mysli kontrolowanie tresci tego forum.
a moze calkowicie zakaza uzywania nazw portali aukcyjnych oraz wyrazow naprowadzajacych na nazwy portali, wiem to ciezko upilnowac ale kilka razy bys kogos usunal i po sprawie |
No i chyba Ty pierwszy poszedlbys na odstrzal za reklamowanie pewnego serwisu w prawie kazdym temacie |
_________________ --== Chriso ==-- |
|
|
|
 |
robson
robson
|
Wysłany: 2009-11-16, 11:06
|
|
|
| Chriso, zgadzam się z Tobą :D ale faktycznie, przydałoby się trochę zrobić szumu wokół tego forum... Już pisałem, że szkoda, że tak mało osób się tu udziela. Admin, może faktycznie spróbuj zagadać z podbijarkami... |
_________________ I ja mam chwile filozoficznej zadumy. Staję sobie na moście nad Wisłą, od czasu do czasu spluwam na fale i myślę przy tym: Panta rei. |
|
|
|
 |
|
|